Information til deltagere af Reersøløbet d. 21. oktober 2023.
Tidspunkt: 21. oktober 2023 08:00
Lokation: Reersø
Information til alle deltagere
Høng GF
Velkommen til Reersøløbet på lørdag d. 21. oktober – Deltagerinformation
Kære deltager
Vi glæder os til at se dig til Reersøløbet – du er tilmeldt Halvmarathon-distancen og starten går kl. 10.30.
Startsted: Reersø Camping, Skansevej 2, Reersø, 4291 Gørlev.
Starttider:
- Marathon kl. 08.00.
- Halvmarathon WALK kl. 09.30
- Halvmarathon kl. 10.30
- Kvartmarathon WALK kl. 11.00
- Kvartmarathon kl. 11.30
- Børneløb kl. 12.00
Sluttid alle distancer: Kl. 14.00.
Ruter: Ruten rundt om det meste af Reersø. Kvartmarathon tager en omgang, Halvmarathon tager ruten 2 gange og Marathon løber ruten 4 gange. Underlaget er asfalt, grusvej, grussti, single track, strand med sand og strand med store rullesten. Opmærkning med pink/orange flag.
Børneruten er en ud-og-hjem rute på grusvej og sti uden trafik. Opmærket med gule flag
Sikkerhed: Husk at have fokus på din egen sikkerhed frem for fart. På singletrack passagerne kan du møde modgående og hundeluftere, hvor vi opfordrer til positiv dialog og tålmodighed, så alle får en god dag på Reersø. Og vi efterfølgende kan sige pænt tak for lån af arealet til de berørte lodsejere.
Skulle uheldet være ude og du har behov for hjælp på ruten, kontakt: Britta Laursen 2482 3369.
Forplejning: Vi har et ubemandet vanddepot efter ca. 6 km. Samt depot i målområdet med vand, saft, kondivand, cola, frugt, salt chips, vingummi, chokolade. Depoter passeres for hver omgang.
Når du kommer i mål er der 2 grillpølser og en øl til voksne. 1 grillpølse og en vand til børn.
Der er parkering på campingspladsens arealer. Der er mulighed for at bade gratis efter løbet.
Høng Løbeklub afholder løbet i samarbejde med Reersø Camping.
Vi glæder os til en forrygende flot dag på Reersø og til at fejre Ove Pedersens Marathon nr. 300. Ove forventer at løbe turen på ca. 5-5½ time afhængig af hvem der løber sammen med ham på sidste omgang.
Har du ubesvarede spørgsmål, så svar venligst på denne mail.