Det siger en nyløber

Nyløberholdet 2019

– Lars

Jeg er en noget over +100 kg og +50 år mand som ikke har løbet siden jeg gik i skole. Første dag kunne jeg løbe 500 meter uden at stoppe og det var virkeligt hårdt. Jeg har deltaget i det meste af træningen mandag, onsdag og lørdag. Nu løber jeg over 11 km uden at stoppe. Tak til trænere for den motiverende og støttende træning samt at lære mig at løbe skånsomt for mine knæ.

– Emma

Jeg har gennem det halve år på nyløberholdet fået et nyt og bedre forhold til det at løbetræne. Det har gjort en stor forskel for mig, at have en gruppe at løbe med. Det har på en måde givet mig en ansvarsfølelse som gør, at jeg har lettere ved at dukke op og få løbet. Det er bare nemmere og sjovere at gøre det sammen – i stedet for alene.

– Anita

Da jeg begyndte var det for at lave noget sport med min søn, hvad jeg ikke vidste var, at jeg fik grundig intro til løbe teknikker, lærte at swipe 😉 og mit egentlige mål var 7 km til Femina løb med min datter; nu ka jeg løbe 11,5 km og yderligere fik jeg nogle løbemakkere som bakkede hinanden op grinede jokede og havde det fedt sammen, til trods for masser af hårdt arbejde hvor man blev presset til det yderste, for alligevel at nå i mål med smil på læben. Stor ros til trænerne som gav den gas både i motivation og inspiration, samtidig med sjov og spas som fyldte en stor del af det. Pludselig var/ er det sjovt at løbe og man får helt dårlig samvittighed når man ikke dukker op til en planlagt træning. Tak alle sammen for opbakning, og los i røven 😂😂😂

– Anders

At være nyløber handler ikke kun om at lære at løbe, det handler om at man bliver en del af et fællesskab, ikke kun nyløbere imellem, men også med de andre løbere i klubben. Her tager man til strandløb, eller en tur til Omø og løber øen rundt. Da jeg startede på nyløber holdet, kæmpede jeg mig igennem min første kilometer nogensinde den første dag. Min største drøm, var at kunne løbe 5 kilometer uden stop, nu er jeg igang med halvmarathon træning og løber mellem 12-14 kilometer hver lørdag. Så udover god motion og teknikker, giver nyløberholdet også fællesskaber og spændende oplevelser.

– Iben

Jeg har tidligere løbet alene efter div. Apps, men aldrig rigtig opnået de ønskede resultater, og det var desuden for nemt at overtale mig selv til at blive hjemme på sofaen. Derudover har jeg nedsat lungefunktion, som gør det svært for mig at yde fysisk krævende aktiviteter. Jeg tog derfor beslutningen at melde mig til nyløberholdet – i første omgang for at se, hvad det ville gøre ved mine lunger, men også for at udfordre mig selv og opnå det store ønske om at kunne løbe 5 km uden stop.
Den første dag kunne jeg løbe ca. 350 m før jeg måtte stoppe – i dag (6 måneder senere) kan jeg nu løbe 5 km uden at stoppe, og næste mål er at kunne løbe 10 km uden at stoppe, og jeg er godt på vej. Min udholdenhed og lungefunktion er klart forbedret, og det er takket være de skønne trænere vi har på Nyløberholdet, som aldrig giver op, og kender os alle hver især godt nok til at vide, hvor meget de kan presse os. Bonussen, som jeg ikke havde set komme, var de nye venskaber, der er blevet knyttet, og den støtte jeg møder, hver eneste gang jeg møder op i klubben. Jeg kan klart anbefale Nyløberholdet.

Kom i gang med løb i skoven

Bliv medlem af Slagelse Motionsklub

Kun 400 kr. pr. år.

Læs mere
Grønvold og Schou Slagelse sponsor i Slagelse Motionsklub
Harboe Bryggeri sponsor i Slagelse Motionsklub
Hetag sponsor i Slagelse Motionsklub
Kaiser Sport sponsor i Slagelse Motionsklub
Brinck sponsor i Slagelse Motionsklub
Hellig Anders Konditoriet sponsor i Slagelse Motionsklub
Sparekassen Kronjylland sponsor i Slagelse Motionsklub
Slagelse Vinkompagni sponsor i Slagelse Motionsklub
Thers sponsor i Slagelse Motionsklub
Popz sponsor i Slagelse Motionsklub